Home / Over ons / Regio

Regio Samenwerkingsverband VO-VSO Nijmegen e.o.

Samenwerkingsverband VO-VSO 2507 omvat 15 gemeenten die in 3 verschillende provincies liggen. Samen vormen zij de regio van het samenwerkingsverband. De scholen binnen Samenwerkingsverband VO-VSO Nijmegen e.o. staan in de volgende provincies en gemeenten:

• Gelderland: Beuningen, Berg en Dal, Druten, Heumen, Nijmegen, West Maas en Waal en Wijchen
  • Limburg: Bergen, Gennep, Mook en Middelaar
  • Noord-Brabant: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis

Wilt u weten welke middelbare scholen zijn aangesloten bij ons samenwerkingsverband, kijkt u dan bij besturen en scholen. Staat de school waar u naar zoekt er niet bij? Dan is deze aangesloten bij een ander samenwerkingsverband. Samenwerkingsverbanden die direct aan onze regio grenzen zijn SWV V(S)O 25.06, SWV De Meijerij, SWV Rivierenland en SWV passend onderwijs Noord-Limburg.